Festival de música de la Vall de Camprodon

Dimarts es va presentar a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries la 25a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Un espectacle musical que arrencarà al  municipi de Camprodon el pròxim dilluns 24 de juny de 2024, festivitat de Sant Joan.

Roger Padrós, Cesk Freixas, Northern Cellos, Korrontzi, Joan Rovira i Paula Valls, són els protagonistes d’aquesta edició del Festival. Un cartell que serveix per commemorar els vint-i-cinc anys de propostes musicals i que, enguany, presenta una novetat que el fa diferent d’altres festivals musicals: un taller-xerrada previ a cada concert que permetrà conèixer de prop cadascun dels artistes.

El Festival començarà el 24 de juny i s’allargarà fins al 21 d’agost amb un total de sis concerts als diversos municipis de la Vall: Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

A l’acte de dimarts hi van intervenir l’alcalde de Sant Pau de Segúries, Albert Coma, el President de la Mancomunitat, Joan Faig, el regidor de cultura de la Mancomunitat, Aniol Ponce, el músic Èdgar Casellas, membre del grup Northern Cellos i Jordi Palau director artístic del FMVC.

Va assistir a l’acte la regidora de Setcases Núria Vila.

Ja podeu adquirir la vostra entrada a la pàgina web: https://tinyurl.com/fmvc24