XV Concurs de fotografia de la Vall de Camprodon
Quinzena edició del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon, obert a majors de 18 anys, amb l’esperit de destacar fotogràficament els valors del món natural, cultural i social de la vall.

Categories: Paisatge, Flora i Fauna, Societat i Patrimoni
Participació oberta a: majors de 18 anys

ATENCIÓ
- El període de votació popular Facebook es farà del 14 al 25/11/2017

Votació al Facebook de la selecció de fotografies feta pel jurat del XV Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon.
https://www.facebook.com/concurs.fotovdc

Enguany, deprés de la valoració de les fotografies inscrites, la selecció del jurat presenta a votació popular a través del Facebook: 10 fotografies de la categoria Paisatge; 15 fotografies de la categoria Flora i Fauna; i 4 fotografies de la categoria Patrimoni i Societat.

Recordatori: 1 vot per categoria. Per votar, cal fer 1 "M´agrada".

En cas que un mateix votant faci més d´1 "M´agrada" a la mateixa categoria, com en altres edicions, el vot es considera no vàlid.


Organitza: Mancomunitat de la Vall de Camprodon

 

 
Tancat el període d'inscripció de la categoria d'adults.

Votació Popular al Facebook:
del 14 al 24 de novembre de 2017 


----

Categories


PAISATGE
   Inclou aquelles fotografies relacionades amb els paisatges que trobem a la Vall de Camprodon.

FLORA i FAUNA
   Plantes i animals salvatges que viuen en llibertat en aquestes contrades.

Atenció:  A criteri del jurat, aquelles fotografies que denotin una clara intrusió en els hàbitats dels animals (nius, incubació...), quedaran excloses del concurs.

SOCIETAT i PATRIMONI
   Mercats, fires, esdeveniments (esportius, culturals...), festes, esglésies, monestirs, ermites, edificis civils, oratoris, etc.


 


Els  pobles de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon convoquen el XVè Concurs Fotogràfic, obert al públic major de 18 anys. L’esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del món natural, cultural i social de la Vall de Camprodon, a través de tres categories: paisatge, flora i fauna, societat i patrimoni. Cada participant podrà presentar un màxim de 10 fotografies, incorporant-les a la categoria o categories que desitgi,  a través d’un formulari web.
 
El jurat, estretament vinculat amb el món de la fotografia i amb el concurs de la Vall de Camprodon, seleccionarà els premiats/des per categoria, donant, a més, dos premis especials. El segon premi especial, una edició més, s’escollirà a partir de les 3 fotografies més votades de cada una de les categories a través de la votació popular en el facebook del concurs.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 8 de desembre, a les 18:00 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon. 

Un any més, l’edició del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon compta amb la col·laboració de Nikon, les Cuines de la Vall de Camprodon, la Fundació Isaac Albéniz, el Casal Camprodoní, Vallter2000, els productors i elaboradors agroalimentaris locals – Embotits Costabona, Can Parruc,  Cal Xec, Carnisseria Tony-Engràcia, El Pont, Can Xano, Ca la Cecília, Casanova i Germans, Can Pineda, Can Blanch, Agrobotiga de la carn amb Carn de Poltre de Muntanya de l’Associació de Criadors d’eugues de muntanya del Ripollès, Forn Sala, Forn Sant Roc, Pastisseria Pujol, Forn J. Solà, Galetes Birba, Ca la Núria, Trumfes de la Vall de Camprodon dels productors de la Cooperativa Ramadera de Molló - i, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.

 
------
 
Fin du inscription

Période de vote popular Facebook

14/11/2017 a 24/11/2017

 
Le résultat du concours désignant les gagnants sera publié le 08/12/2017

 
La "Mancomunitat de la Vall de Camprodon" convoque ce Concours Photographique, ouvert au public de plus de 18 ans, dans le but de souligner les valeurs du monde naturel, culturel et social de la « Vall de Camprodon ».

Il y a 3 catégories:
 - PAYSAGE - Comprend les photographies liées aux paysages que l´on retrouve dans la vallée de Camprodon.
- FLORE et FAUNE - Plantes et animaux sauvages qui vivent dans ces régions.
Attention: Au jugement du jury, les photographies qui montrent une intrusion claire dans les habitats des animaux (nids, incubations...), seront exclues de la compétition.
- SOCIÉTÉ ET PATRIMOINE - Marchés, foires, évènements (sportifs, culturels ...), fêtes, églises, monastères, ermitages, bâtiments civils, oratoires, etc.

La participation au concours suppose l´acceptation de ces bases. Les décisions du jury seront sans appel. 

bases_XV_CONCURS_DE_FOTOGRAFIA_DE_LA_VALL_DE_CAMPRODON.pdf

Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t´ha semblat la web?
Enviar