Festival de Música 2022

El Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba amb força a la seva 21 edició consolidant-se com a festival de referència als Pirineus.

Enguany, el FMVC és un veritable punt de trobada cultural gràcies als ajuntaments de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

Aquest 2020, 6 municipis, amb 6 concerts gratuïts, ompliran la vall de músiques!

Aquest 2022, el Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba a la seva 23a edició fruit de la unió d’esforços dels diversos municipis de la Vall de Camprodon, i fruit del compromís d’oferir any rere any, una programació de qualitat en mitjà i petit format. Els criteris de programació s’han anat establint al llarg d’aquesta trajectòria tenint en compte tant les necessitats culturals dels diversos municipis, com la coordinació amb altres Festivals propers al nostre territori. El Festival de Música de la Vall de Camprodon s’ha convertit, doncs, en un referent per al públic que, any rere any, espera poder gaudir de prop d’artistes que no solen actuar en municipis petits, i del fet de poder-los escoltar i veure en escenaris petits, en formats propers i a prop de casa. Durant les darreres edicions el Festival de Música de la Vall de Camprodon s’ha adaptat a les noves tecnologies, amb web propi, ús de xarxes socials, venda d’entrades online, concurs online de fotografies, …, unes adaptacions que suposen l’acostament d’un públic jove que ha de tenir també el seu lloc entre el públic del FMVC. Un altre dels temes en què hem treballat és en la creació d’una marca d’identitat, FMVC, que la gent del territori va incorporant com a pròpia. La seva creació ha estat possible gràcies a l’esforç conjunt de professionals de diversos àmbits, vinculats tots ells a la Vall de Camprodon. En definitiva, el Festival de Música de la Vall de Camprodon s’ha convertit en un fenomen de cohesió social i cultural a la Vall de Camprodon, on conflueixen els municipis, el territori, el patrimoni, la cultura, i sobretot, un públic provinent tant de la mateixa Vall, com de la resta de Catalunya.

Jordi Palau
Director artístic FMVC

 • Informació

  En aquest apartat trobaràs la informació general relacionada amb el Festival de Música de la Vall de Camprodon. A LA XARXA

  PROGRAMACIÓ I PRODUCCIÓ

  • Jordi Palau

  ORGANITZA

  • Mancomunitat de la Vall de Camprodon
  • Ajuntament de Camprodon, Ajuntament de Llanars, Ajuntament de Molló, Ajuntament de Sant Pau de Segúries, Ajuntament de Setcases i Ajuntament de Vilallonga de Ter.

 • Programació

  Pròximament.